ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Rólunk és Megoldásaink

Telefonos távirányítós kapunyitás Szolnokról, professzionalizmussal, a tökéletesre törekedve.

Küldetésünk, hogy olyan kapunyitási és távvezérlési megoldásokat jutassunk el a lakossági felhasználókhoz, valamint a társasházi ügyfelekhez, amely minden szempontból az Ő igényeikre vannak szabva. Pontosan olyant és pontosan annyit, amennyit és ahogyan azt szeretné.

Igyekszünk mindezt oly módon költséghatékonyan kivitelezni, hogy az bárki számára elérhető legyen; könnyen kivitelezhető és megvalósítható legyen; hosszú ideig mindenkét fél elégedett legyen.

Szakembereink a legnagyobb odafigyeléssel, pontossággal és precizitással végzik hozzáértő munkájukat. A kiépítés után is igyekszünk kiváló terméktámogatást és ügyfélszolgálatot üzemeltetni kiemelt ügyfeleink részére. Partnereink segítségével teljeskörű, komplex megoldásokat tudunk kivitelezni - a vadonatúj kapu szerelésétől elkezdve a korlátlan távirányításig mindent ami kaputechnika. Természetesen mi csak a távirányítás részében vagyunk otthon - úgyhisszük amihez nem értünk, nem nyúlunk hozzá. Azonban kiépítési és tervezési partnereink már a kezdetektől fogva a segítségünkre lesz, Önöknek is. Bátran keressenek meg kapu kiépítéssel; elektromos motorizálással, majd távirányítással is. Bármely folyamathoz tudunk kézzel fogható megoldást szállítani.

Minden kapu automatizálási megoldásunkat, Szolnokon belül 3.500 Ft-os kiszállási díjjal, Szolnokon kívül pedig 110 Ft / km díjon oldjuk meg.

Kérje ajánlatunk, kérdezz minket Facebook-on, nézd kapu távvezérlési beépítési videóinkat Youtube-on.Kapu távvezérlési megoldásaink

Telefonos alkalmazással

Android és iPhone okostelefonokra telepíthető, magyar nyelvű távvezérlő APP-al, a hozzájuk trartozó WiFi-s vagy 4G-s kapu vezérlő modul beépítésével.
Ez a legkorszerűbb.

Hívással

Egy SIM kártya telefonszámmal, amelyet felhívsz ingyenesen, és nyílik a kapud. A hozzá tartozó, egyszerűbb megoldást kínáló kapu vezérlő modul beépítésével.
Arany közép út.

Távirányítóval

Hagyományos, rövid hatótávú, nyomógombos, kulcstartós vagy szivargyújtó aljzatba illeszthető távirányító.
Legköltséghatékonyabb.Nincs még elektromos kapud?

Kérd bátran a segítségünk és árajánlatunk a kiépítésre.

KATTINTS IDE