ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Rólunk és Megoldásaink

Telefonos távirányítós kapunyitás Szolnokról, professzionalizmussal, a tökéletesre törekedve.

Küldetésünk, hogy olyan kapunyitási és távvezérlési megoldásokat jutassunk el a lakossági felhasználókhoz, valamint a társasházi ügyfelekhez, amely minden szempontból az Ő igényeikre vannak szabva. Pontosan olyant és pontosan annyit, amennyit és ahogyan azt szeretné.

Igyekszünk mindezt oly módon költséghatékonyan kivitelezni, hogy az bárki számára elérhető legyen; könnyen kivitelezhető és megvalósítható legyen; hosszú ideig mindenkét fél elégedett legyen.

Szakembereink a legnagyobb odafigyeléssel, pontossággal és precizitással végzik hozzáértő munkájukat. A kiépítés után is igyekszünk kiváló terméktámogatást és ügyfélszolgálatot üzemeltetni kiemelt ügyfeleink részére. Partnereink segítségével teljeskörű, komplex megoldásokat tudunk kivitelezni - a vadonatúj kapu szerelésétől elkezdve a korlátlan távirányításig mindent ami kaputechnika. Természetesen mi csak a távirányítás részében vagyunk otthon - úgyhisszük amihez nem értünk, nem nyúlunk hozzá. Azonban kiépítési és tervezési partnereink már a kezdetektől fogva a segítségünkre lesz, Önöknek is. Bátran keressenek meg kapu kiépítéssel; elektromos motorizálással, majd távirányítással is. Bármely folyamathoz tudunk kézzel fogható megoldást szállítani.

Minden kapu automatizálási megoldásunkat, Szolnokon belül 3.500 Ft-os kiszállási díjjal, Szolnokon kívül pedig 110 Ft / km díjon oldjuk meg.

Kérje ajánlatunk, kérdezz minket Facebook-on.Kapu távvezérlési megoldásaink

Telefonos alkalmazással

Android és iPhone okostelefonokra telepíthető, magyar nyelvű távvezérlő APP-al, a hozzájuk trartozó WiFi-s vagy 4G-s kapu vezérlő modul beépítésével.
Ez a legkorszerűbb.

Hívással

Egy SIM kártya telefonszámmal, amelyet felhívsz ingyenesen, és nyílik a kapud. A hozzá tartozó, egyszerűbb megoldást kínáló kapu vezérlő modul beépítésével.
Arany közép út.

Távirányítóval

Hagyományos, rövid hatótávú, nyomógombos, kulcstartós vagy szivargyújtó aljzatba illeszthető távirányító.
Legköltséghatékonyabb.Nincs még elektromos kapud?

Kérd bátran partnerünk segítségét és árajánlatát a kiépítésre.

KATTINTS IDE